Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα για το 2023

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022
Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα και Ευχές της Προέδρου του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, Ελένης Μανδρίνου Τσουρέκα.

Ένα παιδί γεννιέται…
Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει…

Αγαπημένες μου,
Αυτές τις γιορτινές μέρες, τις γεμάτες αγιότητα, συναισθήματα και προσδοκίες, θα ήθελα κι εγώ να σας δώσω ευχές μέσα από την καρδιά μου.
Αυτή τη νέα χρονιά λοιπόν, σας εύχομαι να έχετε πολλή αγάπη στην καρδιά σας, τόση που να περισσεύει και να την μοιράζεστε.
Με τον εαυτό σας, που είναι ο καλύτερός σας φίλος, και με τον διπλανό σας, για να γίνετε η ελπίδα του, η ανακούφιση, η παρηγοριά του, η χαρά του.
Να δίνετε και να παίρνετε σφιχτές αγκαλιές, αυτές που ζεσταίνουν και μαλακώνουν τις καρδιές.
Να μπορείτε να χαίρεστε τις μικρές καθημερινές απολαύσεις της ζωής, κι αυτό να σας χαρίζει την μεγαλύτερη ευτυχία που υπάρχει.
Να βρίσκετε πάντα την δύναμη και το κουράγιο να αντιμετωπίζετε τις τρικυμίες της ζωής. Κι αν κάποια μέρα ,σας συναντήσει ο πόνος σε κάποια διαδρομή, αγκαλιάστε τον και προχωρήστε μαζί. Να έχετε πίστη, εμπιστοσύνη.
Σας εύχομαι, να νιώθετε πάντα παιδιά, όχι μόνον την Πρωτοχρονιά, αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο Αγιος Βασίλης υπάρχει και ζει και κρύβεται μέσα σε κάθε άνθρωπο που χαρίζει ένα χαμόγελο, μια παρηγοριά, μια αγκαλιά, ένα χάδι.
Να έχετε την φώτιση και την ευλογία να τιμάτε τα δώρα του Θεού, την οικογένεια, τα χαρίσματά σας, την υγεία σας. Να ευγνωμονείτε.
Να έχετε πάντα την δύναμη να συγχωρείτε για να γεμίζει η καρδιά σας με γαλήνη και ανακούφιση.
Οραματιστείτε, προσευχηθείτε με πίστη για έναν φωτεινό κόσμο με απέραντη Αγάπη, Ειρήνη και Ενότητα.

Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές … κι αυτές που είπαμε, και άλλες που μείναν σιωπηλές…
Η καινούργια χρονιά ας ξεκινήσει με αισιοδοξία, ελπίδα και χαμόγελα. Να την καλωσορίσουμε με Δύναμη ψυχής, Αγάπη, και απέραντη Ευγνωμοσύνη.

Αγαπημένες μου,
Καλή και Ευλογημένη Νέα Χρονιά με Υγεία!

Η Πρόεδρος
Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα