Θέατρο για την βοήθεια άπορων οικογενειών της Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου πραγματοποίησε την 7η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη», στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου) στις 4, 5, 6, 8, 9 και 11 Μαΐου 2023, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με πρωτοβουλία της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης (ΧΑΝΘ) / YMCA of Thessaloniki και των συνεργαζομένων 19 κοινωνικών φορέων, ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, οι θεατές προσέφεραν τρόφιμα αντί εισιτηρίου, με σκοπό την διανομή βοήθειας σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, η πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Θ. Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα, μέλη του Δ.Σ , καθώς επίσης μέλη και φίλες του Συνδέσμου, παρακολούθησαν την πολύ επιτυχημένη παράσταση «Τρικυμία» του Σαίξπηρ, από τη θεατρική ομάδα Άλμα με έδρα τον Τρίλοφο.

Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Άννα Μυκωνίου , Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο στο Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις δράσεις της.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες: “Θυμέλη” για την εξαιρετική παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων, που προσφέραν αφιλοκερδώς.
Θερμά συγχαρητήρια, τέλος, στην ΧΑΝΘ και σε όλους τους κοινωνικούς φορείς, που συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση, με πολύ μεγάλη επιτυχία, αυτής της προσπάθειας για τους άπορους συμπολίτες της πόλης μας.