Ετήσιο Πρόγραμμα – Σεπτέμβριος 2014

Αγαπητά μας μέλη και φίλες του συνδέσμου,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, σας εύχεται ολόψυχα καλό φθινόπωρο και ένα καλό χειμώνα από κάθε άποψη. Εμείς θα προσπαθήσουμε, με τις δραστηριότητες του συνδέσμου, το καλύτερο δυνατόν, ώστε να περάσουμε και φέτος μια ευχάριστη χρονιά.

 

Ενδεικτικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας είναι οι παρακάτω:

 1. – Στις 06 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 6μμ, αρχίζει το χορευτικό στη ΧΑΝΘ. Καλούμε μέλη και φίλες που ενδιαφέρονται, να έρθουν την παραπάνω ημέρα και ώρα στο χώρο της ΧΑΝΘ.
 2. – Ξεκινάμε χορωδία στο χώρο της ΧΑΝΘ αμέσως μετά το χορευτικό, δηλαδή κάθε Δευτέρα 7,30 – 8,30μμ.
 3. Στις 06 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8μμ στο κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ θα παρακολουθήσουμε το έργο ο ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφάνη, από την θεατρική ομάδα του Φιλύρου Θεατροκίνηση, όπου συμμετέχει και το μέλος του συνδέσμου μας Πέπη Αμασόγλου. Η είσοδος είναι 5 ευρώ γιατί θα προσφερθούν χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
 4. – Στις 25-28 Οκτωβρίου πραγματοποιούμε τετραήμερη οδική εκδρομή σε Βελιγράδι – Νόβισαν – Νις. Η τιμή με ημιδιατροφή είναι 180 ευρώ στο ξενοδοχείο PRAG τεσσάρων αστέρων στο κέντρο του Βελιγραδίου. Όσες επιθυμείτε να συμμετέχετε, να δηλώσετε μέχρι 30/09/2014 πληρώνοντας προκαταβολή το 50%.
 5. – Το Νοέμβριο προγραμματίσαμε ημερίδα στο φιλόξενο ξενοδοχείο MADRINO με ομιλήτρια την γιατρό κ. Ευαγγελία Τσίγκα και θέμα “κατάθλιψη στη μέση ηλικία”.
 6. – Το Νοέμβριο ημερήσια εκδρομή που θα ανακοινωθεί τηλεφωνικά ο προορισμός και η ημερομηνία.
 7. – Αρχές Δεκέμβρη επίσκεψη σε εκκλησίες της Θεσσαλονίκη με αρχαιολογικό ενδιαφέρον όπως Τσάους Μοναστήρ, Όσιος Δαυίδ κλπ.
 8. – Στις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο, η καθιερωμένη επίσκεψη σε κάποιο χωριό της Β. Ελλάδας για διανομή βιβλίων και παιχνιδιών σε παιδάκια του σχολείου.
 9. – Στις 11 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11πμ η κοπή της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο MADRINO.
 10. – Τον Φεβρουάριο ο ετήσιος χορός που θα γίνει μεσημέρι σε κάποιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.
 11. – Τον Φεβρουάριο επίσκεψη στον Λευκό Πύργο με επίσημο ξεναγό.
 12. – Τον Μάρτιο ημερίδα με ομιλητή γιατρό οφθαλμίατρο με θέμα “καταρράκτης και ωχρά κηλίδα”.
 13. – Τον Μάρτιο ημερήσια εκδρομή.
 14. – Τον Απρίλιο όπως κάθε χρόνο επίσκεψη σε μοναστήρι για την παρακολούθηση των χαιρετισμών.
 15. – Τον Μάιο τετραήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.
 16. – Κλείνουμε τον Ιούνιο με αποχαιρετιστήρια συνεστίαση.
 17. – Και δεν ξεχνάμε τις θεατρικές παραστάσεις που θα παρακολουθήσουμε καθόλη την διάρκεια του έτους, με το μειωμένο εισιτήριο λόγω συνδέσμου.