Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΣΕΓΘ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσ/νικης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης κος Σταύρος Καλαφάτης με την σύζυγό του, η Πρόεδρος της Μέριμνας του Παιδιού κα Αγλαΐα Νικολέτα Τσανακτσίδου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, η Πρόεδρος Σοροπτιμιστριών Ελλάδος κα Μερόπη Ορφανού, η Πρόεδρος Lions Θεσσαλονίκης της Λέσχης “Μακεδονία” κα Ειρήνη Γεωργοπούλου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Ιδρύματος Αγ. Παντελεήμονος “Είμαι Εδώ” κα Βαρδαλή Βενούλα, η Πρόεδρος Ιατρών, Οδοντιάτρων Β.Ε. κα Αναστασία Κιζιρίδου, η Επικεφαλής της Ομάδας Εθελοντριών Κυριών του Συλλόγου Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κα Μαριαντίνα Ιερισσιώτου, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Αγροτικής Παιδικής Φωλιάς κα Σωσώ Αδαμίδου-Γκιουλέκα και η Υπεύθυνη συντονίστρια του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης της Ακαδημίας Εθελοντισμού HelpHellas στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κα Δήμητρα Γερογιάννη.
Ευχαριστούμε από καρδιάς.
Τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Ίδρυμα της Μέριμνας του Παιδιού.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, καθώς και όλα τα μέλη και τις φίλες του Σ.Ε.Γ.Θ. που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας αυτή με πολύ χαρά και αγάπη.
Ευχαριστήρια στην κα Πλακόσα Χαρίκλεια για τις όμορφες φωτό.

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content