Πρόσκληση για ένταξη σε χορωδία

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας, όπως γνωρίζετε ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θες/νίκης προσπαθεί ,εδώ και αρκετό καιρό να εμπλουτίσει τις δραστηριότητές του,επιπλέον και με την δημιουργία χορωδίας, ούτως ώστε να αποκτήσει περισσότερη αίγλη και να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους του τη δυνατότητα, ίσως να ανακαλύψουν κάποιο κρυφό ταλέντο τους ή να συμμετέχουν σε ένα ερασιτεχνικό μουσικό σχήμα, που τους ικανοποιεί και τους ευχαριστεί.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, το Δ.Σ. αποφάσισε, μετά από την αποτυχία να δημιουργήσει αυτόνομα χορωδία, να συμπράξει με τη χορωδία του ΤΕΕ-Τ.Κ.Μ (μηχανικών, μηχανολόγων), ακολουθώντας βέβαια τον κανονισμό λειτουργίας της, με συνέπεια και πειθαρχία, για να μπορέσει να συμμετέχει σε συναυλίες, που δεν μπορεί να είναι λιγότερες από τρείς (3) ετησίως και άλλα προγράμματα.

Όσοι, από τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, επιθυμούν να συμμετέχουν και θέλουν περισσότερες πληροφορίες, καλούνται να το δηλώσουν μέχρι τέλους Ιουλίου, στην πρόεδρο Κική Μπιλιώνη 6970380396, και για περισσότερες διευκρινίσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν ιδιαίτερη φωνή, γιατί σύμφωνα με τις δηλώσεις των οργανωτών, η φωνή υπάρχει πάντα, απλά, χρειάζεται εξάσκηση. Μη διστάζετε λοιπόν!

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο