Κοπή Βασιλόπιτας από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, το τμήμα των παραδοσιακών χορών του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, μετά από μια δύσκολη περίοδο απουσίας από την ΧΑΝΘ λόγω της πανδημίας, πραγματοποίησε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας για την καινούργια χρονιά, με ευχές για υγεία, πολλές δραστηριότητες, ευτυχία, δημιουργία.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα φιλική, ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, με μουσικά ακούσματα παραδοσιακών χορών, κόψαμε δύο βασιλόπιτες.
Η μία δια χειρός της πάντα φιλόξενης και χρυσοχέρας συζύγου του αγαπημένου μας δάσκαλου κ. Δημήτρης Δόμβρης, που παρασκευάστηκε ειδικά για μας, και η δεύτερη από γνωστό αρτοζαχαροπλαστείο.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά στον δάσκαλό μας και στην σύζυγό του με υγεία και αγάπη, καθώς και σε όλα τα μέλη του τμήματος των παραδοσιακών χορών του ΣΕΓΘ στην ΧΑΝΘ.
Ευχόμαστε επίσης συγχαρητήρια στις δύο τυχερές του τμήματος των παραδοσιακών χορών του ΣΕΓΘ που έτυχαν το νόμισμα, την κα Κική Μπιλιώνη και την κα Δέσποινα Πετρίδου και τις ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και τύχη!

Καλή Χρονιά σε όλους, το 2023 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές, ευλογία και τύχη.