Επίσκεψη στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Μέριμνας Παιδιού

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, μετά από ιδιαίτερη πρόσκληση της Προέδρου του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Μέριμνα Παιδιού κας Αγλαΐας Τσανακτσίδου, πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη και ξενάγηση στους όμορφους, καθαρούς και άρτια οργανωμένους χώρους του Ιδρύματος (Εθν. Αμύνης 17), στο κέντρο της Θεσ/νίκης.
Η φιλοξενία, τα ευγενικά συναισθήματα, η ανοιχτή αγκαλιά, ο ζεστός καφές, με τα συνοδευτικά εδέσματα, συνηγόρησαν για ένα υπέροχο πρωινό, στο άριστα ανακαινισμένο και με υψηλές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής κτίριο του Ιδρύματος, το οποίο παρέχει μόρφωση σε μικρούς μαθητές.

Θερμά συγχαρητήρια στην εξαιρετική Πρόεδρο κα Τσανακτσίδου και τα Mέλη του Δ.Σ. της Μέριμνας του Παιδιού για τις αρχές, τις αξίες και τις ευαισθησίες που διέπουν την δράση τους στο αξιόλογο έργο τους και κατ’ επέκταση στην αναβάθμιση του Ιδρύματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ζεστή φιλοξενία, καθώς επίσης και για την τιμητική πλακέτα προς τον Σ.Ε.Γ.Θ., την οποία παρέλαβε η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Θ. κα Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα με ιδιαίτερη συγκίνηση. Τέτοιες ευγενικές χειρονομίες, είναι μεγάλης σημασίας για μας, καθώς ενθαρρύνουν, υποστηρίζουν και εξελίσσουν το έργο μας. Αποτελούν βήματα στην προσπάθεια για την συναδέλφωση των σωματείων μας, αλλά και γενικότερα των φορέων της πόλης μας που λειτουργούν υπέρ της αλληλεγγύης, της στήριξης και της προσφοράς για την κάλυψη βασικών αναγκών ανθρώπων και ασθενών ομάδων.

Σας ευχόμαστε με πολλή αγάπη, Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και δύναμη στο αξιοσέβαστο έργο σας.

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content