Επίσκεψη στο Ίδρυμα Συζωή

Η Πρόεδρος Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της στήριξης του Ιδρύματος Συζωή (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες), πραγματοποίησαν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο ίδρυμα αυτό, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Νίκου Καζαντζίδη.
Ο κ Καζαντζίδης, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός, μας υποδέχθηκε και μας ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος με μεγάλη θέρμη και αγάπη.
Στη “Συζωή” προσφέρονται στα παιδιά με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες, όλες οι προϋποθέσεις για μια αξιοπρεπή και ποιοτική διαβίωση, μέσω πολλών και διαφόρων καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων.
Με πολύ μεγάλη συγκίνηση και ενδιαφέρον ξαναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, ακούσαμε και νιώσαμε το όραμα και την ελπίδα της κάθε οικογένειας που μεγαλώνει ένα παιδί με σοβαρές αναπηρίες, προκειμένου να αποκτήσει αυτό κάποια στιγμή την δυνατότητα, να ζήσει με αξιοπρέπεια σε όλη την διάρκεια της ζωής του.
Ψυχίατροι, ψυχολόγοι, δάσκαλοι τυφλών, μουσικοί και ειδικοί θεραπευτές, αξιοποιούν στο μέγιστο δυνατό τις δυνατότητες των παιδιών αυτών, μέσα από εκπαίδευση και θεραπείες που γίνονται στα παιδιά αυτά.
Ευχόμαστε,
Καλή Χρονιά με κουράγιο, δύναμη και υγεία στον πρόεδρο κ. Νίκο Καζαντζίδη και σε όλους όσους απασχολούνται στο ίδρυμα “Συζωή”, για το θεάρεστο, ιερό και άγιο έργο που επιτελούν.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας!

Previous Image
Next Image

info heading

info content