Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης με αφορμή την “Ημέρα της Γυναίκας”, πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εκδήλωση, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στο Electra Palace Thessaloniki, με καφέ, διάφορα συνοδευτικά εδέσματα και πολύ θετική διάθεση.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα, και στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία της προσκεκλημένης για την εκδήλωση συγγραφέως κ. Σοφία Βοϊκού με θέμα “Η Γυναίκα ως Σύζυγος και Ερωμένη”, βασισμένη στο τελευταίο της βιβλίο “Η Ερωμένη του Πατέρα”.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολύ συγκίνηση, κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας στην διακεκριμένη γυναίκα επιστήμονα και επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης, Δρ Στέλλα Μπεζεργιάννη Καθηγήτρια Χημικό Μηχανικό, Ερευνήτρια, Πρόεδρο του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ) και Διευθύντρια Ερευνών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) ως ελάχιστη τιμή αναγνώρισης της προσφορά της ως Γυναίκα Επιστήμων και της επιστημονικής της συμβολής σε καινοτόμα αναπτυξιακά προγράμματα, καθώς και στην πρωτοποριακή της έρευνα.
Την τιμητική πλακέτα απένειμε εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, για όλα τα μέλη και τις φίλες του Σ.Ε.Γ.Θ. καθώς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συνομιλήσουν με την κ. Μπεζεργιάννη, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώσεις, και γεμίζοντας με υπερηφάνεια, ενθουσιασμό και έμπνευση από την γνωριμία μαζί της.
Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την κ. Στέλλα Μπεζεργιάννη, που τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, για την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ευχαριστούμε και την κ. Σοφία Βόικου για την συμμετοχή της στην εκδήλωσή μας, και της ευχόμαστε τα βιβλία της να είναι πάντοτε καλοτάξιδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον φωτογράφο της εκδήλωσής μας κ. Πανος Κονιος Φωτογράφος, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στην ανάγκη κάλυψης της εκδήλωσης του Συνδέσμου, με πολύ επαγγελματισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε και όλα τα μέλη και τις φίλες του Σ.Ε.Γ.Θ. που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας αυτή.

Previous Image
Next Image

info heading

info content