Menu

ΣΕΓΘ

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει αποχαιρετιστήρια εκδήλωση εν όψει του καλοκαιριού, στην Στρατιωτική Λέσχη, με φαγητό και ποτό, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 8 το βράδυ.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλες του ΣΕΓΘ, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.
Τιμή συμμετοχής 25 ευρώ το άτομο.
Παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την συμμετοχή σας στην
κα Φανή Ρίζου αντιπρόεδρο του ΔΣ του ΣΕΓΘ.
τηλ.6945244486

Πρόσκληση στις “Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ”

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πρόσκληση στα Μέλη του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης.
Καλούνται τα μέλη του ΣΕΓΘ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου με μοναδικό θέμα: “Αρχαιρεσίες (εκλογές) για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ.”
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο cafe Thea/tro του Βασιλικού Θεάτρου.
Η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, με ομιλία της προέδρου ΔΣ Ελένης Μανδρίνου Τσουρέκα, παρουσίαση των νέων υποψηφίων μελών, και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ψηφοφορία των μελών του ΣΕΓΘ η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Τα μέλη που θα προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2021.
Όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και επιθυμούν να ψηφίσουν, μπορούν να πληρώσουν τις συνδρομές, ή την συνδρομή που οφείλουν την ημέρα της ψηφοφορίας, προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.
Τα μέλη του Συνδέσμου που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου ΔΣ καθώς και για την εξελεγκτική επιτροπή να θέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022. Τα υποψήφια μέλη για το νέο ΔΣ θα πρέπει να στείλουν μία αίτηση με τα στοιχεία τους στο e mail της Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΓΘ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΔΡΙΝΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΑ: [email protected], κιν: 6942996367.

Πρόσκληση Εθελοντισμού εν’ όψει του Πάσχα

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης εν’ όψει των Άγιων Ημερών Του Πάσχα στηρίζει την Συνεργασία της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την Ακαδημία Εθελοντισμού ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ HELPHELLAS διαθέτοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις πολύτεκνες οικογένειες του Νομού Θεσσαλονίκης, των Συλλόγων” ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ” και”ΜΕΡΙΜΝΑ”.

Παράλληλα όσα Μέλη και φίλες του ΣΕΓΘ έχουν την διάθεση να προσφέρουν για τον σκοπό αυτό, το ΔΣ του ΣΕΓΘ, θα βρίσκεται την Μεγ. Τετάρτη 20/4/22 στις 12.00 το μεσημέρι στο Φουαγιέ του Νέου Κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64.

Κάλεσμα για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του Νομού Θεσσαλονίκης

 

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης 2022

Σύνδεσμος Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης
Βενιζέλου 3
54624
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη 20/02/2022

 

Πρόσκληση

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΕΓΘ, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα 7 το απόγευμα διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής του Zoom.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού και με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Εκλογή Προεδρείου για την Γενική Συνέλευση
  2. Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2021
  3. Οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός χρήσης 2021
  4. Έκθεση εξελεγκτική επιτροπής για το 2021
  5. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
  6. Προϋπολογισμός έτους 2022 και πρόγραμμα δραστηριοτήτων
  7. Αναβολή των εκλογών του ΣΕΓΘ για ανάδειξη νέου Δ.Σ., μετά από απόφαση του Δ.Σ., και μετάθεση ημερομηνίας της διεξαγωγής τους, λόγω των συνθηκών της πανδημίας του Covid.
  8. Προτάσεις από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και ανακοινώσεις από την πρόεδρο του Δ.Σ.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεσαι σε απαρτία όταν παρίσταται το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ. την ίδια μέρα.

Πριν την έναρξη της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί η ομιλία της συγγραφέως κυρίας Τζένης Μανάκης για την γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                       Η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ.
ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΔΡΙΝΟΥ-ΤΣΟΥΡΕΚΑ                                                 ΤΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑ

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον καρκίνο του μαστού και του γυναικολογικού καρκίνου

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με το ακρωνύμιο “Health-Info”, διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα “Πρόληψη καρκίνου του μαστού και γυναικολογικός καρκίνος”.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17.00 στο ξενοδοχείο CAPSIS (Μοναστηρίου16, Θεσσαλονίκη).

Λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο email [email protected], η στο τηλέφωνο 6945934914 (κα Μάστορα Αλεξία)
Όσα μέλη του ΣΕΓΘ ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να δηλώσουν την συμμετοχή τους έγκαιρα.

Αποκριάτικος Χορός του ΣΕΓΘ

Πρόσκληση στα μέλη και στις φίλες του ΣΕΓΘ:
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 21.00μμ θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος αποκριάτικος χορός του ΣΕΓΘ στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace με 26 ευρώ το άτομο. Σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με κέφι και χορό όλοι μαζί.

Μέλη του ΣΕΓΘ συμμετάσχουν στο ετήσιο χορό της ΧΑΝΘ

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, 20.00μμ στην Στρατιωτική Λέσχη Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της ΧΑΝΘ. Όσα μέλη ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Τούλα Κοντονικόλα.
Μέλη του χορευτικού τμήματος των παραδοσιακών χορών, θα λάβουν μέρος με τις παραδοσιακές στολές, στην εκδήλωση αυτή.

Ξενάγηση στο αντιτορπιλικό

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00μμ θα γίνει ξενάγηση στο αντιτορπιλικό “ΒΕΛΟΣ” από τον ίδιο τον Κυβερνήτη του πλοίου δωρεάν.
Καλείσθε να συμμετάσχετε στην ιδιαίτερη αυτή ξενάγηση.