Πρόσκληση στις “Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ”

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πρόσκληση στα Μέλη του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης.
Καλούνται τα μέλη του ΣΕΓΘ στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου με μοναδικό θέμα: “Αρχαιρεσίες (εκλογές) για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ.”
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο cafe Thea/tro του Βασιλικού Θεάτρου.
Η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΣΕΓΘ, θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί, με ομιλία της προέδρου ΔΣ Ελένης Μανδρίνου Τσουρέκα, παρουσίαση των νέων υποψηφίων μελών, και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η ψηφοφορία των μελών του ΣΕΓΘ η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Τα μέλη που θα προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι και το έτος 2021.
Όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και επιθυμούν να ψηφίσουν, μπορούν να πληρώσουν τις συνδρομές, ή την συνδρομή που οφείλουν την ημέρα της ψηφοφορίας, προκειμένου να μπορέσουν να ψηφίσουν.
Τα μέλη του Συνδέσμου που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου ΔΣ καθώς και για την εξελεγκτική επιτροπή να θέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022. Τα υποψήφια μέλη για το νέο ΔΣ θα πρέπει να στείλουν μία αίτηση με τα στοιχεία τους στο e mail της Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΓΘ ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΔΡΙΝΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΑ: [email protected], κιν: 6942996367.