Μαθήματα Θεραπευτικής Γιόγκα

Ενημέρωση στα μέλη και στις φίλες του ΣΕΓΘ.

Η κ. Ισιδώρα Λιάκου, καθηγήτρια της θεραπευτικής γιόγκα και μέλος του ΣΕΓΘ, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα συνεχίσει τις συνεδρίες γιόγκα, είτε διαδικτυακά είτε στον χώρο της, για όποια μέλη ενδιαφέρονται.Μαθήματα Θεραπευτικής γιόγκα

Η θεραπευτική γιόγκα αφορά ήπιες σωματικές και αναπνευστικές τεχνικές με στόχο την ανακούφιση του σώματος από έντονους μυοσκελετικούς πόνους, την καταπολέμηση αίσθησης κόπωσης , του άγχους, αλλά επίσης τη βελτίωση της αναπνοής, της συγκέντρωσης και ύπνου, την συναισθηματική αποφόρτιση.
Το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα είναι δωρεάν.
Το κάθε μάθημα μπορεί να διαρκεί από 1 ώρα έως 1.15 και αποτελείται από σωματικές και αναπνευστικές τεχνικές, εισαγωγή σε διαλογισμό για απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Προτεινόμενες ώρες και ημέρες για Διαδικτυακά μαθήματα
Δευτέρες 12.00
Τετάρτες & Παρασκευές 9.30πμ
Κόστος συμμετοχής 35 ευρώ για 8 μαθήματα εντός 30 ημερών από την ημέρα έναρξης. Ή, συμμετοχή με το μάθημα 7 ευρώ.
Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από τουλάχιστον 4 άτομα μπορούν να γίνουν μαθήματα και σε διαφορετική μέρα και ώρα από τις προτεινόμενες.
Τα μαθήματα είναι κατάλληλα για αρχάριους. Μπορείτε να συμμετέχετε από όπου κι αν είστε, εάν διαθέτετε κινητό με ίντερνετ ή λάπτοπ/υπολογιστή, μέσω της πλατφόρμας Zoom ή και πιο απλά μέσω του Messenger. Αν κάποια δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα μαθήματα διαδικτυακά μπορεί να έρθει στο χώρο διδασκαλίας στο κέντρο. Στο χώρο διδασκαλίας μπορούν να έρθουν έως 2 άτομα. Τηλέφωνο επικοινωνίας δήλωσης ενδιαφέροντος 6948335470/ email: [email protected]