Μήνυμα και ευχές για το Νέο Έτος 2022

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021,
Θεσσαλονίκη

Μήνυμα και ευχές της Προέδρου Δ.Σ. Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης για το Νέο Έτος 2022:

Ακριβές μου φίλες, μέλη του Σ.Ε.Γ.Θ

2021. Μια σκληρή χρονιά έφτασε στο τέλος της . Η χρονιά που μας σημάδεψε, που άφησε πάνω μας το ασήκωτο βάρος της πανδημίας, με ανθρώπους που έδωσαν μια άνιση μάχη για την υγεία και την ζωή τους. Η χρονιά που μας έκανε να ζήσουμε πρωτόγνωρες στιγμές αβεβαιότητας και φόβου που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

2022. Μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας.
Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα και ας ευχηθούμε να σταματήσει όλο αυτό το κακό που συμβαίνει γύρω μας. Ας προσευχηθούμε για όλες εκείνες τις ψυχές που χάθηκαν και γι’ αυτές που αγωνίζονται να ζήσουν..
Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα και ας ευχαριστήσουμε με ευγνωμοσύνη τον Θεό για το δώρο της υγείας, το δώρο της ζωής που ακόμα έχουμε…
Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα και ας στείλουμε την αγάπη μας σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν όταν είχαμε ανάγκη, την δύσκολη αυτή χρονιά που πέρασε.
Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα και ας ευχηθούμε η καινούργια χρονιά να κάνει όμορφα τα όνειρά μας, να ζεστάνει την καρδιά μας, να ανθίσει ξανά την ελπίδα μέσα μας, να έρθει η χαρά…

2022. Μια νέα χρονιά είναι μπροστά μας,
μια νέα χρονιά με αισιόδοξα μηνύματα, οράματα, στόχους, προσδοκίες, ευχές…
Ας ψάξουμε να βρούμε την ευτυχία που κρύβεται μέσα στην καρδιά μας, για να χαιρόμαστε με την κάθε μικρή, απλή καθημερινή χαρά.
Ας συγχωρούμε και ας κάνουμε πάντα το καλό. Το καλό πάντα βρίσκει τον δρόμο και γυρίζει πίσω σε μας. Ας αποχαιρετίσουμε ότι κακό αντιμετωπίσαμε τη χρονιά που πέρασε. Οι δυστυχίες πάντα περνάνε, τίποτε δεν μένει το ίδιο, γιατί η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή.
Ας αγαπήσουμε πολύ τον εαυτό μας, και ας κρατήσουμε δίπλα μας και στην καρδιά μας τους ανθρώπους που μας αγαπούν.
Ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα και ας ευχηθούμε το 2022 να μας φέρει πολλά χαμόγελα, πολλές σφιχτές αγκαλιές, χαρά, τραγούδια και χορό…
Με πολλή αγάπη σας εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι για σας και τις οικογένειές σας γεμάτη υγεία, ευλογία, ευημερία, δημιουργία και δύναμη ψυχής.

Λένα Μανδρίνου Τσουρέκα
Πρόεδρος Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης