Menu

segth.gr

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Have a nice summer - Beach
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Θ., εύχονται σε όλα τα Μέλη και τις φίλες του Συνδέσμου,
Κ α λ ό   Κ α λ ο κ α ί ρ ι !!!
και ξέγνοιαστες γαλαζοπράσινα ήρεμες, και ηλιόλουστα χαλαρές καλοκαιρινές  διακοπές !!!

Αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας 2019

Στις 7 Απριλίου 2019, στο Ξενοδοχείο «MANDRINO», στην Θεσ/νίκη, πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΣΕΓΘ.
Η προσέλευση και η συμμετοχή των Μελών στην εκλογική διαδικασία, ήταν η μεγαλύτερη, συγκριτικά με τις εκλογές όλων των προηγούμενων ετών.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από 9 μέλη:

Πρόεδρος: Λένα Τσουρέκα
Αντιπρόεδρος: Φανή Ρίζου
Γεν. Γραμματέας: Τούλα Κοντονικόλα
Ειδ. Γραμματέας: Αγγελική Ζαρπαλά
Ταμίας: Βίκυ Γεωργιάδου
Βοηθός Ταμία: Φωτούλα Ξενάκη
Μέλη: Κική Μπιλιώνη
Βίκη Ζαχαροπούλου
Πέπη Μπαλκουρανίδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή που εξελέγη στις ίδιες αρχαιρεσίες, και η οποία αποτελείται από τις εξής:

    1. Παραθυρά Βίκυ
    2. Νάσου Ευδοξία
    3. Καλκόβαλη Χρυσούλα

 

 

Ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας αποφάσισε, για να μη ταλαιπωρήσει τα μέλη του κατά τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στις 7/4/2019 ημέρα Κυριακή ,να τροποποιήσει τη χρονική διάρκεια της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης σε λιγότερο χρόνο, δηλαδή από ώρα 11 π.μ. μέχρι 13 μ.μ . και σε περίπτωση μη απαρτίας από 12 π.μ. μέχρι 14.μ.μ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση

Ανακοινώνουμε στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, που επιθυμούν να προσφέρουν βιβλία, για την δημιουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης, καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, παρακαλούμε, να τα φέρουν στο γραφείο του Συνδέσμου μας, επί της οδού Βενιζέλου 3 στον τέταρτο ( 4 )όροφο κατά τις ημερομηνίες 25/01/2019, 01/02/2019, 08/02/2019, 15/02/2019, 22/02/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρες από 11.30 – 13.00 π.μ. , όπου θα γίνει και η περαιτέρω διαδικασία, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την οργάνωση της βιβλιοθήκης .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε στα μέλη και στους φίλους μας, ότι στις 12/01/2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ. μπορείτε να επισκεφθείτε την τρισδιάστατη έκθεση του Van Gogh στο περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τίμημα εισιτηρίου 11 ευρώ, σε σύνολο ατόμων μέχρι 40 και 9 ευρώ σε σύνολο ατόμων άνω των 40.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια – Κυρία Ρίζου Φανή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Καλή διασκέδαση

Ευχές για τα Χριστούγεννα και τον καινούριο χρόνο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, εύχεται στα μέλη και τους φίλους του, η γέννηση του Χριστού μας να φωλιάσει στις ψυχές σας και να νοιώσετε την χαρά των Χριστουγέννων, που είναι η ελπίδα, το νόημα των Χριστουγέννων που είναι η ειρήνη και την καρδιά των Χριστουγέννων που είναι η αγάπη.

Ευχές και για τον καινούριο χρόνο με υγεία και μακάρι κάθε επιθυμία σας και όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Με αγάπη και εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΘ

Ανακοινώσεις Οκτωβρίου

Ανακοίνωση  Α’

Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του συνδέσμου μας αποφάσισε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, να δημιουργήσει και τμήμα χορού LATIN , ούτως ώστε να συμμετάσχουν σε αυτό και μέλη που αγαπούν αυτό το είδος χορού.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα Danza Puerte, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με την χαμηλή τιμή των 15 ευρώ τον μήνα, με διάρκεια 1,5 ώρα

Βέβαια η δημιουργία του τμήματος αυτού προϋποθέτει την συμμετοχή τουλάχιστον 15 ατόμων και εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα σας ανακοινώσουμε την ημέρα και ώρα των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μπιλιώνη Βασιλική 6970380396

Τσουρέκα Λένα 6942996367

 

Ανακοίνωση Β’

Επιτέλους ήλθε και η ώρα της οργάνωσης της βιβλιοθήκης μας.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, εφ όσον το επιθυμούν να συνδράμουν στην οργάνωση αυτή, να προσφέρουν βιβλία κυρίως λογοτεχνικού περιεχομένου, καινούργια ή μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, ούτως ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της βιβλιοθήκης μας.

Βέβαια πρωτίστως θα απευθυνθούμε και σε συγγραφείς για την προσφορά βιβλίων τους και επιπλέον στην αγορά βιβλίων με δαπάνη του ΣΕΓΘ

Για περισσότερες πληροφορίες

Μπιλιώνη Βασιλική

Τσουρέκα Λένα

Σας ευχαριστούμε

 

Ανακοίνωση Γ’

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στις 30/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 9 π.μ. θα γίνει η καθιερωμένη αρτοκλασία στο Ναό του Αγίου Δημητρίου για την ευόδωση του σκοπού του Συνδέσμου μας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει καφεδάκι σε κοντινό καφέ.

Σας περιμένουμε