Βοήθεια στα σχολεία της Σάμου

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, με μεγάλη χαρά και αισθήματα αλληλεγγύης, εμείς οι γυναίκες του Συνδέσμου Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης συγχαίρουμε, στηρίζουμε και στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια του M.A.Z.I. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα – Κοινωνικό Παντοπωλείο, με Πρόεδρο την κ. Alexandra Gogousi, να βοηθήσει τα σχολεία στη Σάμο που επλήγησαν από τον σεισμό.
Ευχόμαστε οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές της Σάμου, να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους και τα μελλοντικά τους σχέδια για την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.
“Όσο τα όνειρα μένουν ζωντανά
ο φόβος ποτέ δεν σε σταματά.”

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΘ.

Αλεξάνδρα Γωγούση:
“Εμείς στο Μ.Α.Ζ.Ι. δεν βρίσκουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Γυναικών Θεσσαλονίκης αλλά και ξεχωριστά την Πρόεδρο κ. Ελένη Μανδρίνου Τσουρέκα, για τη γενναιόδωρη προσφορά τους στην προσπάθειά μας να προμηθεύσουμε με tablets τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πολύπαθης Σάμου.
Ακόμη δέκα tablets λοιπόν προστίθενται στα 20 που ήδη έχουμε παραγγείλει!
Η αγκαλιά της Θεσσαλονίκης κάθε μέρα μεγαλώνει για να χωρέσει μέσα όσους περισσότερους συμπατριώτες μας από τη Σάμο γίνεται!
Κυρίες μου Σας ευχαριστούμε πολύ και εκτιμούμε το γεγονός ότι γίνατε αρωγοί στο έργο μας!
Σας θέλουμε δίπλα μας!
Και έχουμε να κάνουμε πολλά Μ.Α.Ζ.Ι.!
Να είστε πάντα καλά!
Ευχαριστούμε και πάλι το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και την Πρόεδρο Άννα Μυκωνίου!
Apostolos Tzitzikostas
Eleni Mandrinou Tsoureka
Eleana Vlachou
Giolanta Pepe
Evangelia Maroglou-Vafeiadi
Katerina Tzampazi
Katerina Goulandris
Theologos Iliou
Άννα Μυκωνίου
Elena Housni”