Ενημέρωση στα μέλη και στις φίλες του ΣΕΓΘ

1)
Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:40 π.μ. κάνει έναρξη η διαδικτυακή ομάδα Γιόγκα του ΣΕΓΘ, μέσω της εφαρμογής του Ζoom. Συντονίστρια της ομάδας είναι η δασκάλα Γιόγκα και μέλος του ΣΕΓΘ κα Ισιδώρα Λιάκου.
Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα αυτή, να επικοινωνήσουν με την κα Λιάκου στο τηλέφωνο 6948335470, ή με κάποιο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΘ.

2)
Μια σειρά ξεναγήσεων για να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας την Θεσσαλονίκη με ξεναγό τον κο Κων. Σφήκα, προγραμματίστηκε από τον ΣΕΓΘ, και κάνει έναρξη την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.
Θα ξεναγηθούμε στους Ιερούς Ναούς του Αγ. Αντωνίου, της Υπαπαντής, της Παναγίας Δεξιάς, του Σωτήρος, της Παναγίας Γοργοεπήκοου, του Αγ. Παντελεήμονα, και του Αγ. Γεωργίου.
Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό του Αγ. Αντωνίου παραπλεύρως του κινηματογράφου ” ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” ώρα 10 π.μ..
Τα μέλη και οι φίλες του ΣΕΓΘ, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ ‘αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΘ.

3)
Η διαδικτυακή ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης του ΣΕΓΘ, με συντονίστρια της ομάδας την συγγραφέα κα Τζένη Μανάκη, θα συναντηθεί την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.30μμ, με το βιβλίο “ΜΠΛΕ ΚΙΘΑΡΑ” του ΤΖΩΝ ΜΠΑΝΒΙΛ, εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.