Ανακοινώσεις Οκτωβρίου

Ανακοίνωση  Α’

Σας ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του συνδέσμου μας αποφάσισε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, να δημιουργήσει και τμήμα χορού LATIN , ούτως ώστε να συμμετάσχουν σε αυτό και μέλη που αγαπούν αυτό το είδος χορού.

Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα Danza Puerte, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με την χαμηλή τιμή των 15 ευρώ τον μήνα, με διάρκεια 1,5 ώρα

Βέβαια η δημιουργία του τμήματος αυτού προϋποθέτει την συμμετοχή τουλάχιστον 15 ατόμων και εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα σας ανακοινώσουμε την ημέρα και ώρα των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες

Μπιλιώνη Βασιλική 6970380396

Τσουρέκα Λένα 6942996367

 

Ανακοίνωση Β’

Επιτέλους ήλθε και η ώρα της οργάνωσης της βιβλιοθήκης μας.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, εφ όσον το επιθυμούν να συνδράμουν στην οργάνωση αυτή, να προσφέρουν βιβλία κυρίως λογοτεχνικού περιεχομένου, καινούργια ή μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, ούτως ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της βιβλιοθήκης μας.

Βέβαια πρωτίστως θα απευθυνθούμε και σε συγγραφείς για την προσφορά βιβλίων τους και επιπλέον στην αγορά βιβλίων με δαπάνη του ΣΕΓΘ

Για περισσότερες πληροφορίες

Μπιλιώνη Βασιλική

Τσουρέκα Λένα

Σας ευχαριστούμε

 

Ανακοίνωση Γ’

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στις 30/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 9 π.μ. θα γίνει η καθιερωμένη αρτοκλασία στο Ναό του Αγίου Δημητρίου για την ευόδωση του σκοπού του Συνδέσμου μας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει καφεδάκι σε κοντινό καφέ.

Σας περιμένουμε